Partioviikon rastirata

Merituikut järjestävät partioviikolla 19.-25.4.2021 rastiradan Katariinan meripuistossa

Tänäkään vuonna rastirataa ei päästä koronavirusepidemian takia kiertämään oman partioryhmän kanssa, vaan rastit voi kulkea ratkomassa yksin tai vaikka oman perheen kanssa. Rastiradalle ovat tervetulleita myös kaikki naapurilippukuntien partiolaiset ja kaikki ei vielä partiolaiset.

Rastit ovat paikoillaan koko viikon. Aloitusrastin löydät meripuiston parkkipaikan ja pääportin viereisen rakennuksen katoksesta. Kaikki rastit ovat sijoitettu meripuiston alueelle. Jokaiselta rastilta saat tiedon seuraavan rastin olinpaikasta. Tehtävät avautuvat QR-koodin avulla.

Ennakkoilmoitusta ei tarvita.

Mukaan:

-Partiohuivi kaulaan

-Puhelimen, joka lukee QR-koodeja (saattaa tarvita sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta)

-Reipasta partiolaisen seikkailumieltä

Mukavaa partioviikkoa!