Adventtikalenteri-info

Partiolaisten adventtikalenterien myynti alkaa myös tänä syksynä. Myyntiaika on 15.10.-5.12. Kalenterien myynnillä kerätään rahaa lippukunnan partiotoimintaan.

Kalenterien tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10€, josta lippukuntamme saa 4.50€, partiopiiri 2.85€ ja keskusjärjestö 2.65€. Merituikuille tämä on vuoden tärkein varainhankintakeino.

Partiolainen on adventtikalenterin paras myyjä! Partiolainen tunnistetaan parhaiten partiohuivista, jos sellaisen on jo saanut. Vaikka reipasta ja kohteliasta käytöstä on kololla harjoiteltu on myyntitilanne silti jännittävä. Olisikin hienoa, jos kotona vielä löytyisi aikaa myyntiharjoitteluun ennen varsinaista koitosta. Muistakaa myös muistuttaa turvavälien pitämisestä sekä käteisen hygieenisestä käsittelystä näin korona-aikana.

Pyydämme teitä sitoutumaan vähintään kymmenen kalenterin myyntiin ottamiseen kololta saatavalla tilauslomakkeella. Huomioikaa kuitenkin, että tonttumerkin 2020 ja palkinnon saa vasta 12 myydystä kalenterista! Myyntipalkinnot riippuvat myytyjen kalenterien määrästä. Palkintoja ovat myynnin mukaan: 12 kpl polkupyörän valo, 25 kpl varavirtalähde, 50 kpl retkisuihku, 75 kpl puolet piirileiri Kuohun leirimaksusta tai kannettava sienen muotoinen bluetooth-kaiutin ja 100 kpl ilmainen piirileiri Kuohu tai retkisänky. Lista löytyy myös kolon ilmoitustaululta.

Kalentereita saa tarvittaessa lisää omalta johtajalta kololta. Edelliset kalenterit tulee tilittää omalle johtajalle ennen kuin saa uusia myyntiin.

Mikäli kalentereita ei millään saa myytyä, palauta ne ajoissa, jotta joku muu voi ne myydä. Kalenterit tulee tilittää viikolla 49 (viimeistään 5.12.) omalle johtajalle.

Täältä lisätietoa: http://partio.fi/adventtikalenteri

Kalentereita voi ostaa myös osoitteesta: http://adventtikalenteri.fi