Saapas 2020

Merituikkujen Saapas-syysretki on jo perinteinen syksykauden koko lippukunnan yhteinen retki, joka pidetään Laajakoskella Merituikkujen kämpällä eli Piiskoksella. Piiskos sijaitsee Koskipoukamantiellä Laajakoskella.

Saapas on sudenpennuille päiväretki, joka alkaa lauantaina aamulla klo 10 ja päättyy iltapäivällä klo 16. 

Vanhemmat partiolaiset aloittavat retken perjantaina klo 17 ja päättävät retken sunnuntaina klo klo 14. Sudenpennuille retken hinta on 10€ ja muille 20€.

Retkellä vietetään yhteistä aikaa ja harjoitellaan erilaisia taitoja ikäkauteen sopivin aktiviteetein. Jokaisella ikäryhmällä on omia johtajia mukana.

Olemme ulkona koko ajan. Syksyn ilma voi olla kovinkin kostea ja kylmä. Jotta retkikokemus olisi mukava, on tärkeää, että jokaisella lapsella on ohjeen mukainen varustus mukana. Leirikirje, jossa on myös lista mukaan pakattavista varusteista tulee lähempänä retkeä ilmoittautuneiden sähköpostiin Kuksa-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Korona-tilanteen vuoksi nukumme mahdollisimman väljästi. Suositaan omia majoitteita. Omat teltat, laavut tai riippumatot ovat siis toivottavia. Lippukunnalla on muutamia telttoja yhteiseen käyttöön. Yöt ovat jo hyvinkin viileitä, joten lämmin makuupussi on ehdoton retkivaruste. Myös sadevaatteet ja saappaat on oltava.

Ilmoittautumiset Kuksan kautta: http://kuksaan.fi/37045

viimeistään maanantaina 28.9.